FAMÍLIES


Vos proposam escoltar aquest programa de radio junts, en família i després parlar-ne, va d'emocions, d'empatia!                              ESCOLTAR EL PROGRAMA DE RADIOQUE REGALAR ALS INFANTS PER NADAL?

Sou moltes les famílies que ens heu demanat consell a l'hora de triar els regals de nadal per les vostres filles i fills.

Aquí teniu algunes reflexions que poden ajudar-vos a decidir:

En primer lloc hi ha molts infants que reben molts de regals, poden convertir-se en "infants hiperegalats", per evitar-ho podeu seguir la regla dels quatre regals:

  • alguna cosa per llegir
  • alguna cosa que es pugui posar
  • alguna cosa que realment necessiti
  • alguna cosa que realment desitgi

Resultado de imagen de djeco cartas 7a ños    


En segon lloc, s'ha de tenir en compte el moment evolutiu dels infants.
Ens trobam en un moment de canvi, si seguim les etapes de desenvolupament de Piaget, ens trobam deixant l'etapa del pensament màgic i iniciant l'etapa del pensament lògic, entram a l'etapa de les operacions concretes.
Els agrada experimentar i manipular amb objectes i materials diversos. Comença la socialització, cada vegada són menys egocèntrics (tot i que a alguns els hi costa un periòde de crisis), aquest fet permet iniciar el treball cooperatiu, la discussió i raonament amb altres, l'acceptació i comprensió de les normes i és el moment d'aprofundir en el joc reglat.

El joc és el l'eina que utilitzen els infants per aprendre, el joc evoluciona i es va transformant al mateix temps que ho fan les estructures cognitives dels infants.

Resultado de imagen de juegos juguetes  8 añosTot això vol dir que els jocs en aquesta etapa s'amplien:

  • manualitats
  • joc simbòlic
  • construccions (més complicades)
I apareixen els:
  • jocs de regles
  • jocs i juguetes de ciències
Així els jocs de taula i de cartes seran una bona aposta.


Si voleu aprofundir en el tema, vos hem enllaçat alguns articles interessants, hi podeu accedir clicant damunt les paraules destacades.

Per acabar vos deixam algunes jugueteries que ofereixen jocs i juguetes respectuoses, pedagògiques i de qualitat, algunes ofereixen informació sobre les juguetes i vos permeten fer cerques per diferents criteris com edat i preferències dels infants. També algunes llibreries.


A MALLORCA:

BOTIGUES ONLINE:

LLIBRERIES ONLINE:

LLIBRERIES A PALMA:

EL MILLOR REGAL PER ALS VOSTRE INFANTS SOU VOSALTRES!________________________________________________
Benvolgudes famílies, vos adjuntam l'enllaç d'una plana web sobre  matemàtiques manipulatives. 

Tot i què tota la web és interessant vos recomanam que visiteu el blog on trobareu recursos i articles que vos poden ser útils.

ESPEREM QUE GAUDIU MOLT AMB LES MATEMÀTIQUES!

https://aprendiendomatematicas.com/blog/

https://aprendiendomatematicas.com/

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada